Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Velting Glas

Ruim 25 jaar geleden heeft Johan Velting zich de eeuwenoude kunst van het glas-in-lood repareren, restaureren en ontwerpen meester gemaakt. Later heeft Johan Velting zijn kennis uitgebreid met brandschilderen, vergulden en het maken van Tiffany en heeft hij zijn eigen bedrijf Velting Glas opgericht.

Velting Glas plaatst het glas-in-lood zelf tussen isolatieglas. Door deze isolatie zijn de vervelende condens plekken en tochtige, koude ramen verleden tijd.

Geen enkele isolatiefabrikant geeft garantie op isolatieruiten waar iets tussen geplaatst is. Velting Glas is echter zo zeker van zijn eigen ontworpen afdichting dat hij maar liefst 5 jaar garantie geeft op de isolatie van zijn glas-in-lood. Dit maakt Velting Glas op dit gebied zeker uniek.

Zoekt u een persoonlijke benadering en schappelijke prijzen dan is Velting Glas het glas-in-lood bedrijf voor u!

 

Glas in lood

Brandschilderen

Vergulden

Etsen

Velting Glas
Copyright © 2021 Velting Glas
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren